ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

Все про ЗНО 2022

















Путівник учасника ЗНО-2022



Як не розгубитися у вирі інформації? На що варто зважати, готуючись до ЗНО? Які предмети ЗНО/ДПА вибрати? Чому реєстрація – це не квест, а простий алгоритм?
Команда Українського центру оцінювання якості освіти проаналізувала всі запити та найпоширеніші запитання, отримані протягом кількох років. І прийняла рішення — розробити та систематизувати для учасників зовнішнього незалежного оцінювання...




Реєстрація у пробному ЗНО-2022


Участь у пробному тестуванні надасть змогу ознайомитися із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання (з порядком доступу до пункту тестування і робочого місця, особливостями роботи із бланками відповідей тощо), структурою та змістом тестових зошитів.




Що очікувати абітурієнтам у 2022 році

Відповідно до Умов прийому на навчання для здобуття вищої освіти, 2022 року під час вступу до вишу зараховуватимуть результати зовнішнього незалежного оцінювання 2019-2022 років. https://testportal.gov.ua/probne-zno-2022-daty-reyestratsiyi-ta-testuvannya/





ДПА & ЗНО - 2022



 Наказ МОН України від 05.05.2021 року №498 «Деякі питання проведення у 2022 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти»


 офіційний сайт Українського центру оцінювання якості освіти...